Despre noi
Echipa editorială

Alina Ioana Forray
Redactor șef
- Medic Generalist
- Tehnician de cercetare în Departamentul de Sănătate Publică din cadrul Universității Babeș-Bolyai

Mădălina Coman
Editor
- Psiholog
- Specialist în Sănătate Publică
- Doctorand în Sănătate Publică
- Asistent de cercetare în Departamentul de Sănătate Publică din cadrul Universității Babeș-Bolyai

Andreea Hoștină
Editor
- Dietetician
- Doctorand în Sănătate Publică
- Asistent de cercetare în Departamentul de Sănătate Publică din cadrul Universității Babeș-Bolyai

Andreea Marcu
Editor
- Specialist în Sănătate Publică
- Doctorand în Sănătate Publică
- Asistent de cercetare în Departamentul de Sănătate Publică din cadrul Universității Babeș-Bolyai
Coordonator
Răzvan Mircea Cherecheș
- Directorul Departamentului de Sănătate Publică din cadrul
Universității Babeș-Bolyai - Expert Evaluator Proiecte la Comisia Europeană – Agenția Executivă pentru Consumatori, Sănătate, Agricultură și Alimente
- Profesor Universitar
- Medic Generalist
Autori auxiliari
- Diana Nemeș
- Vlad Bejenariu
- Andrea Burean
- Bianca Duran
Proiectul nostru
1.
Evaluarea nivelului de cunoștințe al populației din Nord-Vestul României privind produsele din soia, rolul zahărului în produsele alimentare și impactul acestora asupra sănătății.
2.
Dezvoltarea unei campanii de creștere a nivelului de alfabetizare privind produsele de soia și nutriția în rândul populației din zona de Nord-Vest a României.
3.
Implementarea unei campanii de creștere a nivelului de alfabetizare privind nutriția în rândul populației din zona Nord-Vest a României.
4.
Realizarea unei evaluări de proces, rezultate și impact asupra alfabetizării populației din Nord-Vestul României privind nutriția cu produse pe bază de soia și zaharurile.
5.
Dezvoltarea unei platforme online cu scopul diseminării informațiilor legate de produsele de soia și produsele rezultate din cadrul proiectelor 1, 2 și 3.
Parteneri
Dr. Felicia Chețan coordonează proiectul component „Influența condițiilor de mediu, a factorilor biologici și tehnologici asupra cantității și calității producției de soia”.
Dr. Loredana Florina Leopold coordonează proiectul component „Evaluarea bioacumulării, biodistribuției și toxicității oxidului de titan, oxidului de zinc și nanoparticulelor de argint în plantele de soia”.
Dr. Dan Cristian Vodnar este coordonatorul întregului consorțiu și, de asemenea coordonează proiectul component „Reducerea biotehnologică a zahărului prin producerea de polioli cu bacterii cu acid lactic și atomizarea consorțiului bacterian pentru comercializare”
Află mai multe despre:
Rezultatele cercetării noastre.
Pentru mai multe detalii despre:
Consorțiu și parteneri pe site-ul web:
https://sweetconomy.com/